Sezóna ukončena… opravdu?

Uf! V pondělí 29. června jsme si skutečně oddechli, neboť divadelní sezóna 2019/2020 skončila. I když skončila definitivně? A proběhla vůbec? Díky koronaviru se možná o plnohodnotné sezóně ani mluvit nedá, jelikož nás připravil o bezmála 3 měsíce, během nichž divadla nemohla hrát.

Ale věřte, že jsme se od prvního okamžiku rozvolňování snažili co nejdříve se vrátit na jeviště, a splatit tak dluh za zrušená či přesunutá představení. Celý červen se proto nesl v duchu „dvojáků“, tedy dvou představení za den, kdy jsme pro vás hráli inscenaci „Boss Babiš“. Mnohokrát děkujeme za podporu, vaši návštěvu a při posledních reprízách i za odvahu a vytrvalost, s nimiž jste vydrželi představení v horku v sále pražského Rock Café. Vy i herci jste mnohdy takřka potili krev, přesto jste je vždy odměnili mohutným potleskem.

Takže by se opravdu mohlo zdát, že sezóna skončila, ale není tomu tak. Rozhodli jsme se, že tentokrát divadelní prázdniny vynecháme, protože o inscenaci „Boss Babiš“ je stále zájem i mimo Prahu a právě letní akce přímo vybízí k nějakému tomu divadelnímu zájezdu. Termíny budou zřejmě ještě přibývat, tak sledujte sekci Program, prozatím se v létě uvidíme na těchto místech:

  • 14. července, 20:00 – Zámek Dobřichovice
  • 16. července, 20:00 – Zámek Nové Hrady
  • 21. srpna, 21:00 – Léto s divadlem, Slavičín

Kdo by to měl do těchto míst z Prahy přes léto z ruky, tak neklesejte na mysli, v Rock Café máme také několik domluvených termínů i s tím, že klimatizace zůstane po celou dobu představení zapnutá. 🙂

  • 17. července, 20:00 – Rock Café, Praha
  • 23. července, 20:00 – Rock Café, Praha
  • 24. srpna, 20:00 – Rock Café, Praha
  • 25. srpna, 20:00 – Rock Café, Praha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.