Vyrazili jsme na zájezdy

Po odvysílání reportáže České televize v pořadu 168. hodin se nám na začátku roku začalo ozývat velké množství pořadatelů, kteří se nebáli pozvat si do svého města divadlo s tak provokativním názvem a tématem, jakým je inscenace „Boss Babiš“.

Přestože je nezastavil ani strach, ani jakýkoliv nátlak z míst, kde kritika premiéra Babiše není vítána, před koronavirovou krizí jsme se chtě nechtě museli sklonit všichni a nejen divadelní provoz se doslova zastavil.

O to větší máme radost z pondělního představení ve Zlíně a z úterního v Chlumci nad Cidlinou, kde se nám dostalo od téměř vyprodaného hlediště obrovsky kladného ohlasu a reakcí. Diváci odměnili herce dokonce potleskem vestoje. Ukázalo se tak, že hlad po kultuře a po poznání, jak to s naším současným premiérem ve skutečnosti bylo a je, v lidech i po koronakrizi přetrvává.

Proto se těšíme na další možnosti „vyvézt“ trochu té pravdy do dalších zákoutí naší republiky. A vězte, že představení přibývá, a my můžeme předběžně prozradit, že ve Zlíně i Chlumci nás s největší pravděpodobností do konce roku budete mít možnost vidět znovu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.