Březen vyprodán, plánované zájezdy a další novinky

Přinášíme aktuální zprávy z tábora divadla RePublika. A jsme rádi, že se jedná o veskrze pozitivní novinky – obě březnová představení „Bosse Babiše“ jsou totiž opět s předstihem vyprodaná, a proto vám doporučujeme si lístky na dubnové reprízy zakoupit již nyní.


Ti z vás, pro něž je pražský klub Rock Café poněkud z ruky, mohou využít našich zájezdů s touto inscenací. Prozatím lze „Bosse Babiše“ vidět 16. dubna v Městském divadle Zlín a 19. května v Bystřici u Benešova. Zároveň oznamujeme, že není problém s „Bossem Babišem“ přijet do jakéhokoli zákoutí naší země. Pro bližší informace volejte na číslo 603 113 222.


V neposlední řadě se s vámi musíme podělit o dva facebookové příspěvky, které nám udělali opravdovou radost a děkujeme za ně. Autorem prvního z nich je Jaroslav Kmenta, druhý pochází od jedné z našich divaček, která zavítala na reprízu inscenace „Zakázané vysílání“. Touto cestou vás zároveň zveme na naše další inscenace, ať už se jedná o „Zakázané vysílání“, či např. o „Republiko má středisková“ s vynikajícím Ivem Šmoldasem.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.