První po-lockdownová představení za námi

Jak rychle nastoupilo v říjnu uzavření divadel a celkový lockdown naší země, stejně tak rychle a nečekaně přišlo jejich rozvolnění. Proto i my jsme se do toho vrhli tzv. po hlavě a začali okamžitě hrát v Rock Café i na zájezdech. A věřte nám to nebo ne, ale zvyknout si na shon divadelního provozu a interakci s vámi, našimi diváky, bylo jednodušší, než jsme si představovali. Upřímně, dozajista je to tím, že jsme se již nemohli dočkat, až před vámi budeme opět stát na divadelních prknech a budeme cítit energii, kterou nám svými reakcemi na naše představení posíláte směrem k jevišti.

Důkazem budiž představení, jež jsme odehráli v Rock Café, v Mladé Boleslavi na Michalovické Putně a v Olešné u Rakovníka v areálu pivovaru. Ve všech třech případech se nám dostalo více než vřelého přijetí, děkujeme za to!

A kdo zatím neměl možnost se s námi na divadle potkat, věřte, že příležitostí je stále dost. Tak neváhejte a vydejte se za námi zjistit, jak to s Andrejem vlastně všechno bylo, velmi rádi vás uvidíme. Nadcházející představení jsou:

  • 22. červen, 20:00 – Děkanská zahrada, Nymburk
  • 23. červen, 19:30 – Rock Café, Praha
  • 1. červenec, 20:00 – Amfiteátr, Valašské Meziříčí
  • 2. červenec, 21:00 – Letní scéna zámeckého parku, Slavičín
  • 12. červenec, 19:30 – Rock Café, Praha
  • 22. červenec, 20:30 – Venkovní scéna Panelka, Luleč

Odkazy na zakoupení vstupenek ke všem představením najdete v sekci Program.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.