Premiéra „Zakázaného vysílání“ se blíží

Ačkoliv by se mohlo zdát, že předvánoční shon dokáže člověka naprosto zaměstnat a zároveň vyčerpat, v případě divadla RePublika tomu tak není. Zbývá nám totiž ještě dostatek sil nachystat pro Vás před svátky premiéru nového představení „Zakázané vysílání“.

Novinka vychází z vysílání Rádia RePublika, prostřednictvím něhož Vám pravidelně nabízíme „informace, které se nikde jinde nedozvíte“. Rozhodli jsme se však dát tomuto zpravodajství novou podobu a okořenit jej o příběh, jehož anotace by mohla znít takto:

Lifestylové rádio Fresh Face se jednoho krásného dne stane jediným nositelem zpravodajských informací v republice. Veškerá veřejnoprávní služba byla zrušena. Česká televize i Český rozhlas byly pozavírány a pouze tato stanice, která je přejmenována na Rádio RePublika, může pod dozorem hlásit zprávy…

Srdečně Vás tedy zveme na premiéru, která se uskuteční 17. prosince 2019 od 19:30 v divadelním sále pražského klubu Rock Café. Těšit se můžete na humor, satiru, ale také na zamyšlení se nad některými palčivými otázkami dneška. Tak, jak jste u divadla RePublika zvyklí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.