Prázdninové termíny „Boss Babiše“ a navýšení kapacity

Aktualizováno 2.6.2020 14:50 – vzhledem k dalšímu rozvolňování opatření vydaných Vládou ČR navyšujeme kapacitu diváků pro všechna plánovaná představení od 9. června 2020 v Rock Café, ve všech plánovaných časech. Co to znamená? Pro ty z vás, kteří mají na daná představení zakoupeny již vstupenky se nic nemění. Pro ty, kteří lístky nemají, se otevírá možnost zakoupit lupen v rámci navýšené kapacity!

Vážení diváci, přátelé, kamarádi,

jelikož jste nám během karantény skutečně chyběli, rozhodli jsme se, že nebudeme na nic čekat a naskočíme zpět do rozjetého vlaku divadelního provozu.

Chceme vám vynahradit možnost zhlédnout představení „Boss Babiš“, a proto jsme se rozhodli přidat termíny na červenec a srpen, kdy běžně bývají divadelní prázdniny.

Zároveň nám přibývají i zájezdová představení, takže vězte, že příležitostí se přes léto setkat bude více a více. A nejen v Praze.

Termíny budeme postupně doplňovat zde na stránkách v sekci „Program“, kde budou i odkazy na možnost zakoupit vstupenky.

Zároveň se uvolnilo i několik vstupenek na různé červnové termíny v Rock Café, proto zkontrolujte stránky GoOut.cz, zda by vám některý z termínů nevyhovoval.

Neváhejte proto občas zavítat na naše stránky, kde pro vás budeme aktualizovat program se „štacemi“, na kterých nás v dohledné době můžete vidět.

Těším se na vás
Divadlo RePublika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.